2017-11-14 07:07:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ne féljen önmagát adni

Napi horoszkóp november 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19
A Hold a Mérleg jegyében áll. Könnyen lehet, hogy egyik családtagjának szüksége lesz a tanácsaira. Ezt mindenki sokra fogja becsülni, ráadásul az ember önmagán is segít, ha másoknak jót tesz.
 

Bika: IV. 20. - V. 20. 
Ha a hivatása kapcsolódik a kereskedelemhez, vagy a közvetítéshez, akkor most bizonyára jó üzleteket fog kötni. A Vénusz a legjobb szerelmi esélyeket kínálja önnek, de alaposan összezavarhatja a dolgokat, ha ön már foglalt...
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Ön ma nagyon kíváncsi és kommunikatív, ez nagy előnyt jelenthet a munkájában. A magánélete már kevésbé rózsás: a Vénusz a Skorpió jegyében áll, ettől ön nagyon bizalmatlan, és hajlamos arra is, hogy feleslegesen problémákat „gyártson”. Terelje el a figyelmét, találkozzon a barátaival.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22. 
A Hold a Mérleg jegyében áll, ez feszültté teszi. Javít viszont a helyzeten, hogy a Vénusz a Skorpió jegyében jár, mert ez anyagilag könnyebbé teszi az életét. A szerelmi esélyei is megnőnek!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold a Mérleg jegyében áll, ami kényelmes jegy, így ön sem tud úgy haladni a munkájával, mint ahogyan szeretne… Máskor annyira szorgalmas, hogy most nyugodtan pihenhet.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Ne féljen önmagát adni! – ezt üzenik ma a csillagok. Ha most valami miatt elégedetlen, könnyen szakításra kerülhet sor, legyen szó emberekről, vagy helyzetekről. Ma lesz bátorsága megtenni a kiigazító lépéseket.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22. 
A Hold és a Mars is a Mérleg jegyében áll. Ez remélhetőleg megkönnyíti az együttlétet más emberekkel. Most jó lesz vigyáznia a munkahelyi rivalizálást illetően: bölcsen tenné, ha nem játszaná ki az ütőkártyáit, mert ez csak értelmetlen vitákhoz vezethetné.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
A bolygóállások kedveznek annak, hogy műszaki dolgokkal kapcsolatos tanulmányokba kezdjen. Most új barátságokra tehet szert, sőt házassági lehetőségek is nyílhatnak, álljon készen a változásokra!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21. 
Váratlan események teszik próbára, hogy mennyire képes hű maradni önmagához. Ha eddig is jó úton járt, akkor sikeresen leküzdi az akadályokat, és megerősödve lép túl rajtuk. Ha viszont az élete teljesen felborul ezek miatt, akkor itt az idő, hogy újragondolja a célkitűzéseit.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Most, öntől meglepő módon, nagyon érzelmes lehet, nehezen őrzi meg az objektivitását. Vigyázzon, a túlzott, heves reakciók csak további konfliktusokat robbanthatnak ki.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18. 
Próbáljon meg lépést tartani az eseményekkel, most komoly változások várnak önre! Ha kérdéses helyzet előtt találja magát, és döntenie kell, akkor hallgasson a megérzéseire. Az intuíciója most pontosan mutatja a helyes utat.
 

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ügyeljen arra, hogy ne engedje azt, hogy a hangulatai magával ragadják. Túl sok benyomás, inger érheti ma: összpontosítson a legfontosabb dolgokra, minden mást hagyjon figyelmen kívül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: